Oppdatert 18 september 2018

Denne Personvernerklæringen gjelder innsamling, lagring og bruk av personopplysninger på fundstep.no ("Nettstedet") og i forbindelse med kjøp og andre henvendelser via fundstep.no. Her finner du informasjon blant annet om hvilke personopplysninger som samles inn, hva de brukes til og hvilke rettigheter du har.
Fundstep AS, (organisasjonsnummer: 919147474, heretter ”Fundstep” eller "vi") er ansvarlig for behandlingen og kan kontaktes ved spørsmål.

KONTAKTINFORMASJON:

Du kan utøve dine rettigheter ved å sende en e-post til personvernombudet i Fundstep AS som kan kontaktes på: personvern@fundstep.no Du har krav på svar uten ugrunnet opphold, og senest innen 30 dager.

1. NÅR SAMLER FUNDSTEP INN PERSONOPPLYSNINGER?

-Når du har opprettet en profil på fundstep.no
-Når du er i kontakt med oss via våre kommunikasjonskanaler(som e-post, chatt, telefon og brev)
-Når du har sendt inn en kampanje for godkjenning gjøres det en sjekk av alle involverte parter i kampanjen
-Når du abonnerer på vårt nyhetsbrev
-Når du har søkt jobb hos oss

Indirekte opplysninger:
-Dersom vi ber en virksomhet om en redegjørelse og dine opplysninger kommer frem i redegjørelsen
-Avviksmelding som inneholder opplysninger om deg
-Vi blir gjort oppmerksom på forhold under vår undersøkelse av kampanjer som inneholder opplysninger om deg
-En ansatt har angitt deg som nærmeste pårørende
-En jobbsøker har angitt deg som referanse

2. DINE RETTIGHETER

Du kan be om en kopi av alle opplysninger vi behandler om deg.
Du kan be oss rette eller supplere opplysninger som er feilaktige eller misvisende.
I gitte situasjoner kan du be oss slette opplysninger om deg selv.
I noen situasjoner kan du også be oss begrense behandlingen av opplysninger om deg.
Dersom vi behandler opplysninger om deg med grunnlag i samtykke eller en kontrakt, kan du be oss om å overføre opplysninger om deg til deg.

3. PROFIL PÅ FUNDSTEP

Når du registrerer din profil på fundstep.no samles det personlig informasjon om deg enten fra selve registreringen eller ved at vi på annen måte ber deg frivillig om å gi slik informasjon. Dette kan være for eksempel opplysninger om navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Vi bruker personopplysningene til å gi deg de tjenestene du har registrert deg for, og til å kunne kommunisere med deg om disse. Videre bruker vi personopplysningene til å kunne tilpasse innholdet vi tilbyr til dine interesser, analysere markedstrender, og forbedre vårt innhold og våre tjenester. Fundstep kan også kombinere personopplysninger innhentet fra deg med informasjon fra andre av våre tjenester eller tredjeparter for å gi en bedre brukeropplevelse, blant annet for å tilpasse innhold spesielt for deg.
I tillegg til informasjonen du oppgir ved registrering av din Fundstep-profil vil Stripe registrere din betalingshistorikk og kortnummer om du oppretter en konto der. Du kan til en hver tid avslutte/endre ditt abonnement hos Stripe ved å logge inn med brukernavn og passord. Her kan du også korrigere, supplere eller slette informasjonen du har lagt inn.

4. SLIK HENTER VI INN OPPLYSNINGER OM VÅRE BRUKERE

Fundstep.no benytter informasjonskapsler (cookies) for å innhente informasjon om brukerne. Vi samler inn informasjon fra enheten du bruker når du besøker vårt nettsted, som for eksempel informasjon om IP-adresse, operativsystem, nettleser og nettverk. Fundstep bruker statistikk om besøkende og trafikk på nettsted i aggregert form, for eksempel informasjon om antall visninger av artikler, antall brukere og navigasjonsmønster.
Slik statistikk inneholder ikke informasjon som kan knyttes direkte til deg. Fundstep benytter i hovedsak seg av Google Analytics, for å analysere, rapportere og tilpasse våre tjenester slik at de blir mest mulig relevante for deg som bruker. Du kan lese mer om vår bruk av informasjonskapsler her

5. PÅLOGGING VIA SOSIALE MEDIER

For å gjøre det mest mulig enkelt for deg å logge inn på våre sider, tilbyr vi pålogging via konto hos andre, eksempelvis Facebook, Google, eller LinkedIn. Merk at hvis du velger å benytte deg av pålogging via en av disse kontoene, vil personvernvilkårene for den aktuelle tjenesten gjelde for eventuell innsamling av personopplysninger eller bruk av informasjonskapsler mens du er innlogget.

6. PLASSERING AV DINE OPPLYSNINGER

Vi lagrer dine personopplysninger på servere som er sikkert plassert innenfor EU/EØS-området. Fordi vi tar personvern alvorlig, overfører vi ikke dine personopplysninger utenfor EU/EØS, og alle våre databehandlere er underlagt streng taushetsplikt i relasjon til dine personopplysninger. I visse tilfeller kan det imidlertid være nødvendig å overføre dine personopplysninger utenfor EU/EØS. Dersom det er tilfellet vil vi sørge for at dataoverføringen er underlagt de påkrevde sikkerhetsgarantiene, for eksempel standard personvernklausuler godkjent av EU-kommisjonen eller beskyttelse av overføringen under EU-US Privacy Shield. Du kan få en kopi av slike garantier (dersom det er relevant) ved å kontakte oss slik det er beskrevet under.

7. SLETTING

Dine personopplysninger knyttet til bruk av fundstep.no vil som hovedregel slettes når det ikke lenger er behov for å lagre opplysningene for å besvare dine henvendelser, med mindre vi trenger opplysningene i et lengre tidsrom for å oppfylle andre legitime formål eller lovpålagte forpliktelser, eksempelvis i henhold til regnskapslovgivningen.
Personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes hvis du trekker ditt samtykke.
I stedet for å slette personopplysningene, kan det i enkelte tilfeller være aktuelt å anonymisere personopplysningene.
Med anonymisering menes at alle identifiserende eller potensielt identifiserende kjennetegn fjernes fra datasett som tas vare på.

8. ENDRINGER AV PERSONVERNERKLÆRING

Fundstep AS forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæring. Hvis vi gjør noen endringer i retningslinjene, vil vi varsle deg ved å oppdatere datoen øverst i denne personvernerklæringen. Hvis det gjøres vesentlige endringer i denne personvernerklæringen, vil vi gi deg ytterligere varsel, for eksempel en varsel som er lagt inn på hjemmesiden til nettstedet, eller vi vil sende deg en e-postvarsel. Vi anbefaler deg å gå gjennom disse personvernreglene med jevne mellomrom for å holde deg informert og oppdatert med vår tjeneste.
Om du fortsetter videre bruk av nettstedet og våre tjenester, indikerer du at aksepterer disse endringene. Hvis du er uenig med eventuelle oppdateringer av denne personvernerklæringen, må du slutte å bruke tjenestene og unngå å besøke nettstedet.

9. OPPHAVSRETT

Innholdet på denne nettsiden er opphavsrettslig beskyttet og tilhører Fundstep AS.


Takk for at du tok deg tid til å sette deg inn i våre rutiner for behandling av personopplysninger!