Om oss

Etablert for å styrke innovasjon

Fundstep er en komplett digital markedsplass som gir gründere tilgang på kapital, nettverk og kompetanse. Tilsvarende gir vi investorer (småsparere som proffe investorer) muligheter til å investere i oppstartsselskaper med potensiale.

Det mangler ikke på gode ideer, – men dessverre blir de fleste gode ideer aldri noe av, – man får aldri testet ut om ideen har livets rett. Med Fundstep får du muligheten til å realisere ideene og få nødvendig bistand og kapital i en oppstartsfase. Gjennom Fundstep sin markedsplass kan du som gründer få testet ut ideen din, og som investor kan du få muligheten til å gå tidlig inn i oppstartsselskaper med vektspotensiale.

Fundstep gir alle muligheten til å investere i den raskest voksende delen av økonomien – nemlig spennende vekstbedrifter. Her får du sjansen til å oppdage og bli deleier i selskaper du tror på. Sammen hjelper vi bedrifter å vokse, skape flere jobber og utgjøre en forskjell.

Vi ønsker at gründere skal skape konkurransedyktige bedrifter i henhold til sin egen drivkraft og kreativitet. Fundstep modellen gjør at markedet kan bestemme hva som er en god idé og hvilke formål som fortjener finansiering, spredning og oppmerksomhet.

Vårt mål er å skape en markedsplass som gjør etablering av produkter og tjenester i markedet enklere og raskere. Time to market er essensielt. Ved å etablere denne markedsplassen ønsker vi å legge til rette for et folkedrevet innovasjonsmiljø som bidrar til å:

  • Generere flere gründere og arbeidsplasser
  • Økt tilgang til privat kapital i gründervirksomheter
  • Skape raskere og større økonomisk vekst for de deltakende bedriftene/ (prosjektene)
  • Bedre sosial spredning på produkt/tjeneste
  • Større fokus på gründervirksomhet
  • Lavere terskel for å investere i start-ups
Last ned våre interne regler